istock-banner-03-22

Voor de Eindgebruiker

Panasonic levert de beste oplossingen voor verwarming, warm water, warmtepomp, airconditioning

Panasonic bij u thuis

OPLOSSINGEN VOOR VERWARMING, WARM WATER, WARMTEPOMP EN AIRCONDITIONING

Als innovatief, groen bedrijf komt Panasonic wereldwijd met slimme en milieuvriendelijke klimaatoplossingen voor een gezonde. duurzame leefstijl. Met Panasonic kiest u voor toonaangevende innovatie voor uw comfort. Efficiënt, gebruikersvriendelijk en betrouwbaar.


Warmtepompen, airconditioners, warmtewisselaars, ventilatiesystemen… Door de bomen het bos van de moderne technologie niet meer zien, dat ken je vast wel. En dan gaat de specialist die je om hulp vraagt, ook nog eens los met allerlei technische termen. Terwijl jij voor je huis of bedrijf gewoon denkt in comfort, duurzaam, lage energierekening, en makkelijk.

Duurzaam wonen en werken

Daarom doen wij van Mitsubishi Electric het anders. Met gewoon een duidelijk verhaal voor iedereen die op zoek is naar verwarming, koeling en een gezond binnenklimaat. Al onze oplossingen zijn van premiumkwaliteit en vormen de top in de markt. Samen met heldere informatie over hoe ze werken, voor welke situatie ze zijn bedoeld, en waar je op moet letten, houd je zelf veel meer controle over de oplossing die je zelf bedenkt of die je installateur je voorlegt.

Gasloos via all-electric

Dus als jij ook van het gas los wil, pak dan onze Road to All-Electric. Met de kwaliteit van de marktleider.

Gecertificeerde Panasonic professionals

Voor advies en vragen brengen we u graag in contact met gecertificeerde installateurs bij u in de buurt. Deze neemt dan vervolgens contact met u op.

Alles voor de eindgebruiker

ZO BENT U ALTIJD OP DE HOOGTE

Vind een installateur

adviseur

Klantenservice

Heb je een vraag over je zending, bel dan met onze binnendienst.

visual_1

De ideale airconditioning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

placeholder3

Hoe werkt een warmtepomp?

shutterstock-3

Subsidies voor eindgebruikers

De overheid stimuleert de laatste jaren steeds meer om huizen te verduurzamen. Door het gebruik van een warmtepomp of airco kun je als eindgebruiker hierdoor stappen nemen om de klimaatverandering tegen te gaan. Om de investering van een warmtepomp of airco te realiseren, zijn er velen subsidieregelingen. Bekijk hier de subsidies die van toepassing zijn op de Panasonic airconditioners en warmtepompen.

matsushita-ii_1000

Daarom Panasonic

TOONAANGEVEND IN VERWARMING EN KOELING


Panasonic is als A-merk volledig toegewijd aan productkwaliteit . Met meer dan 60 jaar ervaring en activiteiten in 120 landen is Panasonic één van de leiders in de verwarmings- en koelsector. 


Milieuvriendelijke en slimme oplossingen

Als innovatief, groen bedrijf komt Panasonic wereldwijd met milieuvriendelijke en slimme oplossingen voor een gezonde, duurzame levensstijl. Met Panasonic kiest u voor toonaangevende innovatie voor uw comfort. Efficient, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: