Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
5 jaar garantie op Panasonic onderdelen
  • Service & ondersteuning

    Onze specialisten helpen u graag

  • Flexibel & toegankelijk

    Gemakkelijk contact door de korte lijnen

  • Klantgericht & betrokken

    Samen zoeken we de beste oplossing

Over Aircologic

Aircologic bestaat uit een enthousiast en gedreven team professionals met passie voor het vak. Sinds 2015 uitgegroeid tot de grootste distributeur van Panasonic Heating & Cooling solutions in Nederland. We leveren een ruim assortiment Panasonic airconditioners en warmtepompen aan alle F-gassen gecertificeerde installateurs. Met onze jarenlange ervaring in de klimaatbranche, zoeken we samen met de installateur naar de beste oplossingen voor iedere toepassing.Eigen technische service afdeling | Met onze eigen technische service afdeling hebben we alle kennis in huis. Hiermee ondersteunen we de installateur bij ieder technisch vraagstuk en/of storing. Daarnaast bieden onze technische specialisten ook de mogelijkheid om op locatie langs te komen voor servicebezoek of inbedrijfstelling.Verkoop & project ondersteuning | Onze productspecialisten ondersteunen de installateur met de verkoop van de Panasonic installaties. Of het nu gaat om het projectadvies, ontwerpen of bouwen van een nieuwe installatie of om service-werkzaamheden. Complete projecten begeleiden wij van het begin tot het eind. Om zeker te zijn dat onze klanten beschikken over de meest actuele kennis van Panasonic producten en technische details, verzorgen wij in samenwerking met Panasonic commerciële en technische product trainingen bij het Panasonic training center in Den Bosch.Ruime voorraden & Eigen logistiek | We hebben een zeer ruime voorraad aan Panasonic producten in ons centraal magazijn in Meerkerk. Met onze eigen logistiek hebben we de mogelijkheid om op iedere locatie en op ieder moment van de dag de goederen te kunnen uitleveren. Hiermee garanderen we snelle leveringen en ontzorgen we de installateur bij ieder project.

Aircomponents

Sinds 2021 werken wij samen met Aircomponents die u naast de Panasonic installatie alle HVAC installatiematerialen kan leveren, zodat we letterlijk 'one-stop-shop’ kunnen bieden, in onze ogen dus ‘the perfect combination’!

onsteam

Ons team

Aircologic bestaat uit een enthousiast en gedreven team professionals met passie voor het vak. Wat mogen we voor jou doen?

werkenbijaircologic

Werken bij Aircologic

Door de constante groei zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Komt u ons team versterken?

Aircologic B.V.
Energieweg 27
4231DJ Meerkerk

088 - 166 8 300
info@aircologic.nl

Openingstijden
Ma t/m vr 7.00u - 17.00u
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: