Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
5 jaar garantie op Panasonic onderdelen

Over Panasonic

TOONAANGEVEND IN VERWARMING EN KOELING


Panasonic is ontstaan vanuit een verlangen waardevolle dingen te creëren. Na verschillende innovatieve producten te hebben ontwikkeld heeft het bedrijf zijn eerste stappen gezet richting de elektronicagigant die het vandaag de dag is.


Panasonic Heating and Cooling Solutions is in 1958 door Panasonic opgericht. Panasonic is als A-merk volledig toegewijd aan productkwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring en activiteiten in 120 landen is Panasonic één van de leiders in de verwarmings- en koelsector. 

overpanasonic
milleuvisie

Visie & Missie

MILIEUVRIENDELIJKE EN SLIMME OPLOSSINGEN


Om “een beter leven” en “een duurzaam mondiaal milieu” te bereiken, zal Panasonic werken aan het creëren en efficiënter gebruik van energie die de hoeveelheid verbruikte energie overschrijdt, gericht op een samenleving met schone energie en een comfortabelere levensstijl. Met Panasonic kiest u voor toonaangevende innovatie voor comfort. Efficiënt, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Uitgebreid leveringsprogramma

INNOVATIEF EN DE HOOGSTE EFFICIËNTIE


Panasonic Heating & Cooling kent een zeer uitgebreid leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende klimaatsystemen. Het merk biedt een verscheidenheid aan single-split en multi-split , VRF aircosystemen, warmtepompen en -boilers.

De uitgebreide collectie aan energiebesparende airco’s en warmtepompen van Panasonic bieden u een totaaloplossing met een uiterst hoog comfort en een laag in zijn energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

De innovatieve klimaatsystemen bieden steeds hogere efficiëntie en sterkereprestaties in combinatie met unieke designs. De klimaatsystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om iedere ruimte efficiënt te koelen en/of te verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.


matsushita-ii_1000
training

De kwaliteit van een A-merk

WE DELEN GRAAG ONZE KENNIS


Onze productspecialisten ondersteunen de installateur met de verkoop van de Panasonic installaties. Of het nu gaat om het projectadvies, ontwerpen of bouwen van een nieuwe installatie of om service-werkzaamheden. Complete projecten begeleiden wij van het begin tot het eind. Om zeker te zijn dat de installateur beschikt over de meest actuele kennis van de Panasonic producten en technische details, verzorgen wij in samenwerking met Panasonic commerciële en technische product trainingen bij het Panasonic training center in Den Bosch. Hierdoor kunnen wij en Panasonic hun kwaliteit blijven garanderen.

  • Service & ondersteuning

    Onze specialisten helpen u graag

  • Flexibel & toegankelijk

    Gemakkelijk contact door de korte lijnen

  • Klantgericht & betrokken

    Samen zoeken we de beste oplossing

Aircologic B.V.
Energieweg 27
4231DJ Meerkerk

088 - 166 8 300
info@aircologic.nl

Openingstijden
Ma t/m vr 7.00u - 17.00u
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: