Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
5 jaar garantie op Panasonic onderdelen

Panasonic Pro Club

HÉT ONLINE PLATFORM VOOR PROFESSIONALS


De Panasonic PRO Club is er voor adviseurs, installateurs, architecten en andere professionals die werken of willen gaan werken met Panasonic oplossingen. Met de Panasonic Pro Club krijgt u toegang tot een groot aantal functionaliteiten. Op de Panasonic PRO Club zijn software tools zoals de Geluidscalculator, de VRF Designer, de Aquarea Designer en de Aquarea hydraulische schemagenerator beschikbaar.

Hieronder een kort overzicht:

Geluidscalculator Deze calculator maakt een schatting van het geluidsniveau op een bepaalde afstand op basis van de soort warmtepomp, opstelpositie en eventuele aanwezige geluidsisolatie.

VRF Designer Softwareprogramma voor de gehele VRF en PACi reeks, speciaal ontwikkeld voor architecten, adviseurs en installateurs.

Aquarea Designer Softwareprogramma voor Aquarea lucht-water warmtepompen. Het programma maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de benodigde capaciteit van de warmtepomp, het te verwachten energieverbruik en de COP te berekenen.

pro_club
wh_panasonic_pro_club_19_15

Het complete platform voor marketing en ondersteuning

De Panasonic PRO Club geeft ook ondersteuning op commercieel gebied. Naast het downloaden van catalogi, product foto's en folders voor eindgebruikers is er ook de mogelijkheid om folders en brochures online te personaliseren met uw eigen bedrijfslogo.


Daarnaast krijgt u toegang tot zakelijk advies, zoals ideeën en richtlijnen voor inrichting van de showroom of bestelwagen voor kleurstelling met Panasonic logo's en display materiaal.

  • Service & ondersteuning

    Onze specialisten helpen u graag

  • Flexibel & toegankelijk

    Gemakkelijk contact door de korte lijnen

  • Klantgericht & betrokken

    Samen zoeken we de beste oplossing

Aircologic B.V.
Energieweg 27
4231DJ Meerkerk

088 - 166 8 300
info@aircologic.nl

Openingstijden
Ma t/m vr 7.00u - 17.00u
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: