Voor 15:00u besteld, morgen geleverd
Gratis geleverd vanaf €125,-
5 jaar garantie op Panasonic onderdelen
bannerhybrid
slimbesparen

Stap voor stap verduurzamen in combinatie met de bestaande cv-ketel

Slim energie besparen, volop genieten van duurzaam comfort, maar voorlopig toch gewoon uw gewone cv-ketel blijven gebruiken? Dat lukt probleemloos met een Aquarea Hybrid+ warmtepomp van Panasonic. Toepasbaar in elke situatie, dus ook in het huis waar u nu woont. En in de toekomst kunt u met deze warmtepomp naadloos overgaan op compleet gasloos.

Een hybride warmtepomp die past op vrijwel iedere cv-ketel in elke woning

De Hybrid+ van Panasonic werkt op stroom en wordt gekoppeld aan uw huidige, gasgestookte cv-ketel. Hierdoor daalt de CO2-uitstoot voor verwarming en warm water met zo’n 20 procent, terwijl uw energierekening tegelijk omlaag gaat.

Met alle voordelen van een compleet elektrische installatie.

De Hybrid+ warmtepomp is een duurzame en slimme oplossing. Voordeel is dat je niet direct op compleet elektrisch hoeft over te stappen. Dit kan ook later, want de Hybrid+ is hier volledig op voorbereid.

Mogelijkheid tot gespreide investering en aantrekkelijke subsidie voor warmtepompen.

Met de Panasonic Hybrid+ oplossing kunt u stap voor stap uw woning verduurzamen waardoor u een gespreide investering kunt realiseren. Om het verduurzamen van uw woning mogelijk te maken, verstrekt de overheid subsidies. U kunt als eindgebruiker aanspraak maken een subsidie die kan oplopen tot 4350 euro!


Van gereduceerd gasverbruik naar volledig elektrisch.

Wilt u uw woning duurzamer verwarmen en is uw huidige cv-ketel nog tiptop in orde? Dan is de Aquarea Hybrid+ een prima oplossing voor dit moment. En is uw huidige cv-ketel straks aan vervanging toe? Dan kunt u naadloos overstappen op volledig elektrisch.

visual_1
visual_2

U beslist zelf wanneer u de volgende stap zet.


Stap 1 Hybrid+ warmtepomp werkt samen met de cv-ketel voor de verwarming. De cv-ketel zorgt ook voor warm tapwater.

Stap 2 Hybrid+ warmtepomp werkt samen met de cv-ketel voor de verwarming. De warmtepomp zorgt ook voor warm tapwater.

Stap 3 Hybrid+ warmtepomp werkt samen met de cv-ketel voor de verwarming. De warmtepomp zorgt ook voor warm tapwater. De verwarming bestaat uit vloerverwarming en/of lage temperatuur radiatoren.

Stap 4 De woning wordt na geïsoleerd of de installatie wordt geüpgraded door bijvoorbeeld vloerverwarming of lage temperatuurverwarming. Door deze upgrading zal de gewenste aanvoertemperatuur dalen om de woning op temperatuur te houden.

Stap 5 Zonder cv-ketel: De Hybrid+ warmtepomp zorgt voor de verwarming (vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren) en voor warm tapwater.


Bekijk onze Aquarea lucht-water oplossingen

  • Service & ondersteuning

    Onze specialisten helpen u graag

  • Flexibel & toegankelijk

    Gemakkelijk contact door de korte lijnen

  • Klantgericht & betrokken

    Samen zoeken we de beste oplossing

Aircologic B.V.
Energieweg 27
4231DJ Meerkerk

088 - 166 8 300
info@aircologic.nl

Openingstijden
Ma t/m vr 7.00u - 17.00u
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: